Et aktivt og inkluderende idrettslag!

Idrettslaget i våre hjerter er Gjeving Idrettslag. Det ble stiftet som Gjeving Turn & Idrettsforening i 1926, og i starten var hovedvekten på friidrett. Gjeving IL hadde på den tiden mange spreke som hevdet seg i sørlandstoppen i friidrett. På vinterstid har skihopping og langrenn vært populært. Idrettslagets første hoppbakke ble bygget ved Kalmyr mellom Gjeving og Hope i 1933.

I dag har Gjeving IL rundt 200 medlemmer, med barneidrett, trim og sosialt samvær som sine viktigste fokusområder. Populære aktiviteter er barneidrett både inne og ute, med sjøaktiviteter som kano, kajakk, seilbåt og seilbrett i juni og august. Ellers er det friidrett, ballaktiviteter og svømming og familiebading i bassenget på Risøy Folkehøyskole. Barneidretten er delt inn i tre grupper: Barnehage (3-6 år), 1-4 klasse og 5-7 klasse.

Idrettslaget har gymsal, grusbane og skate- og sparkesykkelanlegg ved grendehuset, og nyrestaurert ballbinge og sandvolleyballbane i Einersvika. Hoppbakken fra 1962 er under restaurering, og den skal til og med utvides med en bakke for de minste! For de litt større tilbyr idrettslaget ukentlig dametrim, crossfit og gubbefotball. Se gjerne aktivitetsplanen under «aktuelt» i nedtrekksmenyen for alle detaljene rundt aktivitetene våre.

På Gjeving har vi flotte turløyper, og vinterstid er vi velsignet med flere vann med is. Når isen er trygg er det gode muligheter for deilige skøytedager, og det er skiløyper på vannene. Gjeving Idrettsforening står også bak verdens snilleste, mest familievennlige motbakkeløp, «Langhei Opp», som arrangeres den første helgen i mai hvert år. Her blir det bare større og større oppslutning fra år til år!

Styret

Leder: Mads-Tore Marcussen
Nestleder: Håkon Haugland
Sekretær: Katarina Dogger Fürst
Kasserer: Espen Giving Nilsen
Medlem: Thordis Skuland
Medlem: Morten Røsås
Vara: Erlend Klouman Høiner
Dugnadsansvarlig: Fredrik Marcussen
Revisor: Ida Salomonsen

Grasrotandelen

Grasrotandelen

Gjennom Grasrotandelen kan du støtte oss hver gang du spiller hos Norsk Tipping. Hvis du tilknytter oss som din grasrotmottaker, vil vi motta inntil 5% av din spillinnsats. Du kan enten tilknytte deg ved å trykke her, du kan gjøre det hos kommisjonæren eller ved å sende SMS. Da sender du «Grasrotandelen 994911740» til 60000.

Turmuligheter

Gjeving har en variert natur som byr på masse flotte turopplevelser. Dra med familien på kosetur eller få ut svetten med  en hard økt i ulendt terreng! Her kan du laste ned turkartet for Dypvåg, Gjeving og Lyngør eller få turforslag fra Gjeving på UT.no. God tur!